1. جدول برنامه زمان بندی روزانه همایش
2. اطلاعیه: اعلام نتایج داوری کارگاه ها
اعلام نتایج داوری کارگاه ها
3. اطلاعیه برای ارائه سخنرانی مقالاتی که به صورت شفاهی پذیرش شده اند
4. اطلاعیه تهیه پوستر برای شرکت کنندگانی که مقاله آن ها به صورت پوستر پذیرفته شده است
پوستر باید در یک بنر 90×40 به صورت طولی تهیه شود و در استندهایی که در روز همایش در اختیار آنها قرار می گیرد نصب گردد.
در بالای پوستر باید بنر همایش و کد مقاله درج شود.
5. اطلاعیه اسکان شرکت کنندگان همایش
به اطلاع می رساند هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی آماده پذیرش ثبت نام کنندگان همایش آموزش ریاضی در زمان برگزاری همایش(12 شهریور) است.
6. اطلاعیه
مهلت ارسال فیش واریزی تا 17 مرداد ماه تمدید شد
7. اطلاعیه بسیار مهم
8. اعلام حمایت مادی و معنوی دانشگاه آزاد سلامی واحد تهران جنوب
دانشگاه آزاد سلامی واحد تهران جنوب حمایت معنوی و علمی و مادی خود را از همایش اعلام کرد
9. اعلام حمایت معنوی و علمی دانشگاه پیام نور
دانشگاه پیام نور تهران حمایت معنوی و علمی خود را از همایش اعلام کرد
10. تمدید مجدد مهلت ارسال مقاله
مهلت ارسال مقالات تا 22 تیر ماه تمدید شد
11. اعلام حمایت معنوی دانشگاه های فنی و حرفه ای کل کشور
دانشگاه فنی و حرفه ای کل کشور حمایت معنوی و علمی خود را از همایش "آموزش ریاضی : چالش ها و فرصت ها " اعلام کرد
12. تمدید مهلت ارسال مقاله
مهلت ارسال مقالات تا 17 تیرماه 1396 تمدید شد.
13. مقالات برتر
اطلاعیه:
به اطلاع شرکت کنندگان همایش می رساند علاوه بر چاپ مقالات در مجموعه مقالات همایش، مقالات برتر در دو مجله علمی به چاپ خواهند رسید. همچنین سه مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب و در اختتامیه همایش معرفی خواهند شد و از نویسندگان این مقالات تقدیر به عمل خواهد آمد.
14. اطلاعیه خیلی مهم در مورد مقالات با محوریت" اقدام پژوهی، درس پژوهی و پژوهش های مبتنی بر کلاس درس ریاضی"
مقالات مربوط به موضوع" اقدام پژوهی، درس پژوهی و پژوهش های مبتنی بر کلاس درس ریاضی"می توانند حداکثر تا 15 صفحه باشند.
15. گزارش تصویری جلسه کمیته علمی
جسله کمیته علمی اولین همایش ملی "آموزش ریاضی ،چالش ها و فرصت ها "در روز چهارشنبه مورخ سوم خرداد 1396 در دانشکده علوم پایه برگزار گردید.
16. نحوه عضویت و شرکت در همایش